Τα κλοπιμαία του Κολωνακίου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, 08:48
Τα κλοπιμαία του Κολωνακίου
Καταστήματα και γραφεία του Κολωνακίου είχε βάλει... στο μάτι ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Ίλιον από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, ενώ αναζητούνται οι κλεπταποδόχοι συνεργοί του.

Ο δράστης, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου ή τα παράθυρα των κοινόχρηστων χώρων, έμπαινε σε γραφεία και καταστήματα, και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματοκιβώτια, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, εμπορεύματα κι άλλα αντικείμενα αξίας.

Σε κατ' οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ηλεκτρονικές συσκευές, εξαρτήματα υπολογιστών, πίνακες ζωγραφικής, εμπορεύματα καταστημάτων και αντικλεπτικοί μηχανισμοί ενδυμάτων.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 85 περιπτώσεις κλοπών, ενώ εξακριβώθηκε η συμμετοχή του 45χρονου σε υπόθεση ληστείας το 2012, κατά την οποία οι δράστες, φορώντας στολές αστυνομικών, ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν φορτηγό όχημα που μετέφερε προϊόντα καπνού.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, 09:21