Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν οι 1.365 επιβάτες του Blue Star Naxos που αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σήμερα στις 06:45 το πρωί από τον Πειραιά. Το πλοίο λίγο μετά τις 09:30 το πρωί και ενώ έπλεε ανάμεσα σε Κέα (Τζιά) και Κύθνο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έτσι ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στον Πειραιά. 

Οι επιβάτες έκπληκτοι άκουσαν από τα μεγάφωνα για τη βλάβη και στη συνέχεια είδαν το πλοίο να… κάνει στροφή.  Παράλληλα ενημερώθηκαν ότι όταν επιστρέψουν στον Πειραιά θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Blue Star Naxos κατέπλευσε τελικά στον Πειραιά στις 12:15 το μεσημέρι με τους επιβάτες να πληροφορούνται πως η ταλαιπωρία τους θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία οι επιβάτες για Πάρο, Νάξο και Αμοργό  θα αναχωρήσουν στις 19.00 το απόγευμα με το Highspeed 4 και οι υπόλοιποι στις 21:00 με το «αδελφό» πλοίο της εταιρείας, το Blue Star Paros για Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσι.

Μεγάλη ταλαιπωρία όμως έχουν υποστεί και όσοι εκδρομείς βρίσκονται στα λιμάνια που είχε ως προορισμό το Blue Star Naxos και θα επιβιβάζονταν σε αυτό προκειμένου να προωθηθούν σε άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς. Σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία του zougla.gr, κανείς μέχρι στιγμής δεν τους έχει ενημερώσει αν τελικά η εταιρεία θα στείλει άλλο πλοίο και πότε τελικά θα καταφέρουν να φθάσουν στα νησιά της επιλογής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης