Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν στις 9 το πρωί τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την κλίση που έλαβαν για «ειρηνική λύση διαφοράς», λόγω της παρεμπόδισης των ελεγκτών για τον επανέλεγχο των συμβάσεών τους.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, ήδη από την Παρασκευή, έχουν αποφασίσει στάση εργασίας για σήμερα. Από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην είσοδο και παραμονή των ελεγκτών και να καταγγείλουν τη νέα «φιλεργατική» πρακτική της διοίκησης Μπουτάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων και δηλώνει ότι παρέχει κάθε συνδικαλιστική κάλυψη σε όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση του προσχηματικού επανελέγχου αφορά όλους τους εργαζόμενους των ΟΤΑ.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι ο Γ. Μπουτάρης ξεπέρασε κάθε όριο και αποκαλύφθηκε ως αυτός που πραγματικά είναι: «Υποστηρικτής και βαστάζος της πολιτικής της κυβέρνησης, του κεφαλαίου (απ’ τα σπλάχνα του οποίου προέρχεται) και της ΕΕ».

Την περασμένη εβδομάδα ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης πήγαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να συνεχίσουν τον επανέλεγχο των συμβάσεων ωστόσο, εργαζόμενοι στον δήμο, παρεμπόδισαν για άλλη μια φορά τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: voria.gr

Διαβάστε επίσης: Διαμαρτυρία εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης