Συνελήφθη ο 52χρονος ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι δήθεν τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έπειτα από αυτή την κλήση έφτασε αμέσως στο σημείο, όπου ήρθε αντιμέτωπη με πλήθος ατόμων που κάθονταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Αρχικά τους ζήτησε να απομακρυνθούν λόγω του συνωστισμού, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και των παρευρισκομένων. Οι τελευταίοι πέταξαν μπουκάλια στους αστυνομικούς και εκείνοι έριξαν χημικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια έγιναν 37 προσαγωγές, από τις οποίες οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος, παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν στην πλατεία της Κυψέλης. Εν τω μεταξύ, για τον εντοπισμό του, στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση μέσω τηλεφώνων και της σελίδας που διατηρεί ο 52χρονος στο Facebook. Τελικά οι Αρχές εντόπισαν την πολυκατοικία που διαμένει κι έψαξαν ένα ένα τα διαμερίσματα. Φώναζαν το όνομά του, αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιο είναι το διαμέρισμά του και προκαλούσε μάλιστα τους αστυνομικούς φωνάζοντας: «Ψάξτε όλα τα διαμερίσματα να με βρείτε».

Όταν τελικά τον βρήκαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, παραδέχτηκε: «Σας έπαιρνα γιατί με ενοχλούσαν και ήθελα να έρθετε να τους απομακρύνετε από την πλατεία». Δεν έγινε πιστευτός ο ισχυρισμός του, γιατί είναι πολλοί πολίτες που παίρνουν κατά κόρον το τελευταίο διάστημα και ζητούν μέτρα για τον συνωστισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης