Στα δικαστήρια έφθασε ο Νότης Σφακιανάκης φορώντας χειροπέδες στα χέρια. Ο τραγουδιστής είπε «Ιδού ο εγκληματίας» σηκώνοντας τα χέρια του. Ο τραγουδιστής συνελήφθη χθες Κυριακή για κατοχή όπλου και μικροποσότητας κοκαΐνης.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας  για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο απ’ όπου όμως αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, καθώς ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας είναι εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συνέβη

Ήταν γύρω στις 20:00 το βράδυ όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το τζιπ μάρκας Land Rover του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή για τυχαίο έλεγχο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα τσαντάκι που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών, ένα taser και δύο γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ στη συνέχεια έψαξαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το πέρας της έρευνας ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης