Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι δύο κακοποιοί που συνελήφθησαν χτες από τις αρχές και είχαν βρει καταφύγιο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Οι δύο αλβανικής καταγωγής κακοποιοί, που απέδρασαν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους σε φυλακές της Κρήτης, εντοπίστηκαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαλίλι Τζουλιάνο αριστερά και ο Ντόντζι Αλφόνσο δεξιά

Δείτε το διαμέρισμα όπου βρήκαν καταφύγιο οι δραπέτες:

Οι δύο δραπέτες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Το σπίτι που εντοπίστηκαν οι δύο ισοβίτες – δραπέτες βρίσκεται στην οδό Αδριανού.

Οι δύο κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους όπλο το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησαν όταν εισέβαλαν στο σπίτι οι αστυνομικοί.

Ο εντοπισμός του ισογείου διαμερίσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια, επί της οδού Αδριανού, όπου κρύβονταν, ο Χαλίλι Τζουλιάνο και ο Ντόντζι Αλφόνσο έγινε κατόπιν σχετικής πληροφορίας που περιήλθε στην Ασφάλεια. 

Ο ένας εκ των δύο ανδρών πήγε να διαφύγει από παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του διαμερίσματος αλλά δεν τα καταφέρε καθώς οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το κτήριο.

Έρευνες για τον συνεργό τους που νοίκιασε το διαμέρισμα

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες με στόχο να οδηγηθεί στον τρίτο άνδρα που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στο οποίο βρήκαν καταφύγιο οι δύο κακοποιοί.

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης

Η στιγμή της σύλληψης των δύο επικίνδυνων Αλβανών δραπετών στη Νέα Φιλαδέλφεια καταγράφηκε σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο οπτικό υλικό, που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι δυνάμεις της ΕΚΑΜ σπάνε την πόρτα του κρησφύγετου των δύο κακοποιών.  

Πάνω από δέκα άνδρες της ΕΚΑΜ μπαίνουν στο ισόγειο της οδού Αδριανού, ενώ ένας οπλισμένος αστυνομικός τρέχει οπλισμένος στο πίσω μέρους του σπιτιού και οι δύο δραπέτες συλλαμβάνονται.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο την επόμενη απόδραση του φαίνεται πως σχεδιάζει ήδη ένας εκ των δύο δραπετών του Πειραιά. Την στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί οδηγούσαν τους δύο δραπέτες από το γραφείο του εισαγγελέα σε αυτό του ανακριτή, γύρισε στους δημοσιογράφους και είπε  προκλητικά: «Άντε με το καλό να τα πούμε στην επόμενη απόδραση».

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν οι δύο δραπέτες – κακοποιοί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης