Στον ανακριτή παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί ο άνδρας που κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανά δύο σκυλιά, μεταξύ αυτών και το δικό του, καθώς και ότι πυρπόλησε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώων συντροφιάς, εμπρησμό κατ’ εξακολούθηση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα και διακεκριμένες φθορές. Για τις πράξεις αυτές θα κληθεί να λογοδοτήσει αύριο στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Νωρίτερα δικάστηκε με την αυτόφωρη διαδικασία, επειδή σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί σε οικογενειακή επιχείρηση βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μεταλλικό μαχαίρι, για το οποίο όμως αθωώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο νεαρός κατηγορείται συνολικά για 15 περιπτώσεις εμπρησμών οχημάτων (Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό κι ένα δίκυκλο) που ήταν σταθμευμένα σε πιλοτές και δρόμους, όπως επίσης ότι έκαψε δύο σκυλιά. Οι πράξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, τελέστηκαν από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τα μέσα του τρέχοντος μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης