Το κατώφλι της 16ης ανακρίτριας πέρασαν σήμερα το πρωί ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη, που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του την κόρη από την ηλικία των 11 ετών, και ο 39χρονος αστυνομικός που φέρεται να εξανάγκαζε την κοπέλα να εκδίδεται.

Οι δύο κατηγορούμενοι βαρύνονται κατά περίπτωση με συνολικά 14 κακουργήματα και πλημμελήματα, όπως εμπορία ανθρώπου κατ´ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, βιασμός κατ´ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη μετά από ένταλμα σύλληψης αναζητείται ένας ακόμα κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ως συνεργός του αστυνομικού, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι σε οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη στην κατάθεσή της έχει κάνει αναφορά σε ακόμα τρία πρόσωπα που φέρονται ως συνεργοί. «Έχει μιλήσει με ονόματα και επώνυμα για περισσότερους ανθρώπους, τουλάχιστον τρεις, και ήδη είμαι σε θέση να έχω πληροφορίες και για περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν στον ίδιο κατηγορούμενο» ανέφερε η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης