Στον ανακριτή απολογείται η 26χρονη Βουλγάρα που κατηγορείται ότι συμμετείχε στο σχέδιο της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη, πριν από πέντε μήνες.

Η 26χρονη Βουλγάρα φέρεται πως είχε πάρει 3.000 ευρώ από την 49χρονη πρώην σύζυγο του θύματος που οργάνωσε το άγριο έγκλημα για να τη φέρει σε επαφή με τρεις Ρουμάνους που θα τη βοηθούσαν να βγάλει από τη μέση τον άτυχο ναυτικό για να ξαφρίσει στη συνέχεια λογαριασμό, ύψους 240.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά που προορίζονταν για το γιος τους ήταν κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει ο πατέρας του θύματος για τον εγγονό του. Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 49χρονη πρώην σύζυγος του θύματος πήρε το γιο τους αλλά και τα χρήματα και έφυγε για την πατρίδα της, τη Βουλγαρία, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, ανοίγοντας μάλιστα και μεσιτικό γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρόλος της 26χρονης Βουλγάρας ήταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της στους αστυνομικούς, να συστήσει στη 49χρονη συμπατριώτισσα της τους τρεις Ρουμάνους συνεργούς της οι οποίοι έστησαν στο διαμέρισμά της, στην Καλλιθέα, στις 12 Ιανουαρίου είχαν στήσει μαζί της, καρτέρι θανάτου στον 63χρονο ναυτικό. . Μάλιστα, η 26χρονη ισχυρίσθηκε πως την ώρα της δολοφονίας ο 12χρονος γιος του θύματος ήταν μαζί της στο μπαλκόνι του σπιτιού. «Είχα βγει στο μπαλκόνι και κρατούσα το παιδί, προκειμένου οι τρεις Ρουμάνοι να σκοτώσουν τον άνθρωπο. Τους άκουγα που τον χτυπούσαν και μιλούσα δυνατά στο παιδί για να μην καταλάβει τίποτα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι 3.000 ευρώ πήραν, εκτός από την ίδια και ο καθένας από του τρεις Ρουμάνους αλλά και ο Βούλγαρος που μετέφερε στο διαμέρισμα τον καταψύκτη μέσα στον οποίο βρέθηκε το θύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 49χρονη πρώην σύζυγος του θύματος είχε καλέσει στο διαμέρισμά της τον ανυποψίαστο ναυτικό με το πρόσχημα πως ήθελε να να συζητήσουν για την πορεία τις σχέσης τους, αλλά και για να δώσει στον γιο του δώρα για την Πρωτοχρονιά.

Εκεί όμως βρίσκονταν ήδη η 26χρονη φίλη της και οι τρεις Ρουμάνοι. Του έδωσαν να πιει ένα ποτό, στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικά χάπια, όμως ο ναυτικός φαίνεται πως κατάλαβε ότι θα τον σκοτώσουν και προσπάθησε να αντιδράσει, με συνέπεια ένας από τους κακοποιούς να τον χτυπήσει στο κεφάλι με ένα ρόπαλο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν το πτώμα στον καταψύκτη, αφού πρώτα το πακετάρισαν με νάιλον συσκευασίες και το έδεσαν με μονωτικές ταινίες. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα, έναν χρόνο μετά την δολοφονία, ο θάνατος του άτυχου 63χρονου ήταν ασφυκτικός και επήλθε από τον εγκλεισμό του στον καταψύκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού έχει εντοπιστεί στην Βάρνα και ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης