Στο «στόχαστρο» οι αφίσες στο Βόλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012, 06:19
Στο «στόχαστρο» οι αφίσες στο Βόλο
Τα νυχτερινά κέντρα της πόλης έχει… βάλει στο μάτι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βόλου Χαράλαμπος Τσαμπάζης στα οποία αποδίδει και τις μεγαλύτερες ευθύνες αφισορύπανσης ενώ από χθες ξεκίνησε επιχείρηση «σκούπα» για τον καθαρισμό της πόλης.

Ο κ. Τσαμπάζης ωστόσο σήμερα δήλωνε αποφασισμένος να μην μείνει μόνο στην καθαριότητα αλλά να επιβληθούν και πρόστιμα, κυρίως στα νυχτερινά κέντρα που προκαλούν το πρόβλημα, καθώς παρατηρείται συνεχώς το φαινόμενο επιτήδειοι να ξαναγεμίζουν το κέντρο με αφίσες.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και ο Αντιδήμαρχος επισήμανε ότι υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι όπως δήλωσε «τη μία ημέρα καθαρίζουμε τις αφίσες από τοίχους και στύλους και ιδιόκτητα κτίρια και την επόμενη ημέρα γεμίζουν πάλι τα συγκεκριμένα σημεία με τις διπλάσιες αφίσες».

Σύμφωνα με τον ίδιο η Υπηρεσία είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τα προβλεπόμενα από τον Οργανισμό Καθαριότητας πρόστιμα τα οποία ανέρχονται σε 300 ενώ αν δεν συμμορφωθούν οι ιθύνοντες για αυτή την κατάσταση που παρατηρείται καθημερινά στην πόλη δε θα διστάσει να επιβάλλει και σε καθημερινή βάση το παραπάνω ποσό προστίμου.

Πηγή:Ταχυδρόμος

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012, 06:23