Νέα προσφυγή κατά του «μαύρου» στο MEGA υπέβαλλαν στο Συμβούλιο Επικρατείας η
ΠΟΣΠΕΡΤ, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και 120 εργαζόμενοι (τεχνικοί και διοικητικοί) στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η προσφυγή στρέφεται κατά της υπ΄ αριθμ. 18/2018 απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) που διατάσσει την υποχρέωση τερματισμού λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίτηση αναφέρεται πως οι εργαζόμενοι στο Mega στους οποίους «δεν έχει καταβληθεί ουδέν ποσό έναντι των δεδουλευμένων αποδοχών τους από τον Ιούνιο του 2016 και εφεξής», με βάση την απόφαση του ΕΣΡ οδηγούνται στην απώλεια των θέσεων εργασίας και στην απώλεια των δεδουλευμένων αποδοχών και μισθών υπερημερίας.

Την περασμένη εβδομάδα με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικολάου Σακελλαρίου, «πάγωσε» η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία αποφασίστηκε να σταματήσουν οι εκπομπές στον τηλεοπτικό σταθμό μετά μετά από αίτηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει κατατεθεί. Η αίτηση ακύρωσης έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στις 4 Μαΐου του 2018, με εισηγητή τον Σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης