Ακίνητο του Π. Πανούση της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, με εμπλοκή στο μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, βγήκε σήμερα στον πλειστηριασμό.

Πρόκειται για διώροφο ακίνητο στην Κηφισια, έκτασης,400 τ.μ το οποίο ανήκει στη γνωστή κατασκευαστική εταιρεία και εκπλειστηριάστηκε για οφειλές 100,000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με την περιγραφή που αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα, το διώροφο ακίνητο είναι εγκαταλειμμένο. Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν στις 181.000 ευρώ, ο πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε κανονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αλλά, για λόγους προσωπικών δεδομένων ο τελικός πλειοδότης και το ποσό γνωρίζουν μόνον όσοι έχουν έννομο συμφέρον και ανακοινώνεται από τον συμβολαιογράφο που διενεργεί κάθε πλειστηριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη όμως ένα ακίνητο έβγαλε σήμερα στον πλειστηριασμό η Τράπεζα Πειραιώς. Το ακίνητο ανήκει σε ιδιώτη και περιλαμβάνει οικόπεδο στο Κορωπί με ημιτελή οικοδομή, αποθήκη άνω των 200 τ.μ , κατάστημα 285 τμ, και δυο διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας σχεδόν 200 τ.μ . Η τιμή πρώτης προσφοράς ήταν 398.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης