Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός που χτύπησε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννης Σαμέλης, ο 28χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του 28χρονου σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο εντολέας του ήθελε να αυτοκτονήσει και όχι να διαφύγει, γι’ αυτό έπεσε στη θάλασσα αμέσως μετά το δυστύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διά μέσου του δικηγόρου του ο ίδιος ζητεί συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του.

Το χρονικό της τραγωδίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή οι κάτοικοι των Καμάρων Αιγίου βυθίστηκαν στο πένθος έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα εκείνης της ημέρας στην παλαιά εθνική οδό. 

Ο 28χρονος οδηγός της μαύρης BMW, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε και σκότωσε την 67χρονη γιαγιά με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα. Ο οδηγός αρχικά τράπηκε σε φυγή.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. επιχείρησε να διαφύγει και μάλιστα έπεσε στη θάλασσα για να το σκάσει κολυμπώντας, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία.

Αυτή η πληροφορία είναι ανακριβής, είπε ο δικηγόρος του, ο οποίος υποστήριξε ότι, αντίθετα, ο 28χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Τη Δευτέρα, μετά την απολογία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ορίστηκε δικάσιμος. Ο ίδιος δεν είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά υπηρετεί τη θητεία του ως σημαιοφόρος επίκουρος αξιωματικός, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Ανακοίνωση δικηγόρων

Από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξεδόθη η εξής ανακοίνωση για την υπόθεση:

Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της. Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως. Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη.

Με απόλυτη εκτίμηση και σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων

Αλέξιος Κούγιας

Γιάννης Σαμέλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης