Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκε το Σάββατο ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες διαγνώστηκε με κορωνοϊό και είχε μπει σε καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, η οποία επίσης βρέθηκε θετική στην Covid-19.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ζούγκλας ο Γιώργος Τράγκας δεν διαγνώστηκε με πνευμονία ωστόσο οι γιατροί αργά το βράδυ του Σαββάτου έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Πήρε την απόφαση να μεταφερθεί στο «Σωτηρία» διότι είχε υψηλό πυρετό, στομαχικές διαταραχές και χαμηλό κορεσμό (χαμηλό οξυγόνο στο αίμα).

Νωρίτερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος έγραψε στο Τwitter:

«Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης