Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Η έκταση που έλαβε το θέμα της μάχης που δίνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ για να παραμείνει στη ζωή φαίνεται πως κινητοποίησε τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης, τα οποία αποφάσισαν να παρέμβουν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όπως πληροφορείται το zougla.gr, το πρωθυπουργικό γραφείο επικοινώνησε με τον πατέρα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης στο Aνώτατο Yγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να ληφθεί ή όχι η απόφαση για την καταβολή των απαιτούμενων κονδυλίων ώστε το παιδί να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ζήτησαν όλα τα επίσημα έγγραφα που αφορούν στην ασθένεια από την οποία πάσχει το παιδί, τις γνωματεύσεις, τη θεραπεία που λαμβάνει και τα ντοκουμέντα που αφορούν στο ενέσιμο φάρμακο που έχει εγκριθεί από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων).

Δείτε τι δήλωσε για το τηλεφώνημα στον φακό του zougla.gr ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο πατέρας του παιδιού έφθασε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου.

Μην μπορώντας να κρύψει την αγωνία του, ανέφερε χαρακτηριστικά στον φακό του zougla.gr πως «σήμερα κρίνεται η ζωή του παιδιού μου».

 

 

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης