Στο αυτόφωρο οδηγείται η γυναίκα που έριξε ένα ποτήρι με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια γεύματος του ιδίου με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε μήνυση εναντίον της, ενώ η ίδια συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό.

Η γυναίκα, που πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, είναι η Ιωάννα Κουσκούση από τη Θεσσαλονίκη, η οποία απασχόλησε τα ΜΜΕ όταν επιτέθηκε λεκτικά προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εν μέσω καραντίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη πλησίασε το τραπέζι στο οποίο καθόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας λέγοντάς του ότι επιθυμεί να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία. Ο ίδιος δέχτηκε και εκείνη την ώρα η Ιωάννα Κουσκούση πήρε ένα ποτήρι με νερό που βρισκόταν στο τραπέζι και το άδειασε πάνω του μπροστά στα μάτια όλων, καθώς και της κόρης του κ. Χαρδαλιά. 

Η Ιωάννα Κουσκούση δηλώνει θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η ίδια είχε επιτεθεί σε κατάσταση υστερίας σε υπεύθυνους καταστήματος στην Θεσσαλονίκη που της ζητούσαν να βάλει αντισηπτικό.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης