Την ποινική διαδικασία ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο δήμος Ήλιδας, για όσους υδροδοτούνται παράνομα και σπαταλούν το νερό σε πότισμα κήπων και καλλιεργειών.

Σύμφωνα με το thebest, o αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νίκος Νικολόπουλος, σε συναντήσεις που είχε με προέδρους δημοτικών διαμερισμάτων, ενημερώθηκε ότι υπάρχει πληθώρα παράνομων συνδέσεων και το χειρότερο όλων είναι ότι το νερό κατασπαταλείται από πολίτες που επιλέγουν να ποτίζουν κήπους και καλλιέργειες με το νερό ύδρευσης, τη στιγμή που είναι πολύτιμο και υπάρχουν νοικοκυριά που έχουν σοβαρά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος καλεί τους δημότες του δήμου Ήλιδας, που υδροδοτούνται παράνομα, εντός δεκαπέντε ημερών να το δηλώσουν στην Υπηρεσία Υδάτινων πόρων και αποκαταστάσεων του δήμου και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να νομιμοποιήσουν την παροχή τους χωρίς να τους επιβληθούν τα απαραίτητα πρόστιμα που απορρέουν από τον Κανονισμό Ύδρευσης άρθρο 8.

Μετά την παρέλευση των 15 ημερών, θα επιβληθούν όλες οι προβλεπόμενες κυρώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και αφορούν την παράνομη υδροδότηση-κλοπή δημοσίου αγαθού- παράνομη εμπορία και διαχείριση υδάτινων πόρων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης