Για τις 23 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα εξής:

– Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της ΟΤΕ Α.Ε. (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της εταιρικής χρήσης 2015 (1/1/2015-31/12/2015) με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών και έγκριση διάθεσης κερδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης, για τη χρήση 2015, σύμφωνα με το άρθρο 35 του Κ.Ν.2190/1920.

– Ορισμός Ελεγκτικής Εταιρείας για τον Τακτικό Έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της ΟΤΕ Α.Ε., σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, της διαχειριστικής χρήσης 2016.

– Έγκριση αποζημιώσεων, αμοιβών και εξόδων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών του για τη χρήση 2015 και καθορισμός αυτών για τη χρήση 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Έγκριση της συνέχισης, για το διάστημα από 31.12.2016 έως 31.12.2017, της ασφαλιστικής κάλυψης της αστικής ευθύνης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντικών Στελεχών της ΟΤΕ Α.Ε. και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, κατά την άσκηση των πάσης φύσεως αρμοδιοτήτων, υποχρεώσεων ή εξουσιών τους.

– Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920, για την τροποποίηση βασικών όρων της Επιμέρους Συμφωνίας («Service Arrangement») μεταξύ αφενός της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (TKRM) και αφετέρου των εταιρειών Deutsche Telekom AG και Telekom Deutschland GmbH, για την παροχή στην TKRM υπηρεσιών Τεχνολογίας Δικτύου (Network Technology) για το έτος 2016 στο πλαίσιο της ήδη εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαίσιο Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών».

– Τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του Καταστατικού.

– Ανακοίνωση της εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

– Διάφορες ανακοινώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης