Έξαρση μισθώσεων διαμερισμάτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb με μοναδικό σκοπό τη διοργάνωση μυστικών Πρωτοχρονιάτικων «κορωνοπάρτι» δείχνουν τα στοιχεία εταιρειών διαχείρισης ακινήτων.

Σκοπός το γλέντι χωρίς μέτρα ασφαλείας και έλεγχο, καθώς όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοϊδης, οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί. Όπως υπογράμμισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη «αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο». Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν οι διοργανωτές που σχεδιάζουν μυστικά «κορωνοπάρτι» σε βίλες και Airbnb.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πριβέ πάρτι σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, διοργανώνονται από παρέες αλλά και γνωστά κλαμπ και εστιατόρια με συγκεκριμένη λίστα καλεσμένων, τηλεφωνικές προσκλήσεις και σαφείς συστάσεις να μην ανεβάσουν βίντεο ή φωτογραφίες. Πάντως, σε περίπτωση καταγγελιών για πάρτι, θα γίνουν έλεγχοι εάν χρειαστεί και σε σπίτια, παρουσία εισαγγελέα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα είναι σαρωτικοί.

Συνολικά 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα, ενώ μετά τις 22.00 το βράδυ κεντρικοί δρόμοι θα «σφραγίζονται» για να ελέγχονται όλα τα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης