Σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι, στην Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, την οποία σκότωσε με καραμπίνα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη ο 54χρονος σύζυγός της, στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο.

Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού ενώ η μητέρα της διατηρεί εμπορικό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ύστατο χαίρε θα πουν ο γιος της Ιωάννης – Δούκας, ο πατέρας της Ιωάννης Αντύπας, η μητέρα της Νίκη Παπαφιλιπποπούλου, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.

Το φονικό έγινε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το οποίο ήταν στο σπίτι, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

Στο μεταξύ, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας. Ο άνδρας φορούσε χειροπέδες και είχε κουκούλα στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος» και «συντετριμμένος», ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή για τη δολοφονία της 33χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του «υπήρξε λόγος» που ο 54χρονος «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Πληροφορίες από thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Το αλκοόλ και η ζήλια του όπλισαν το χέρι

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης