Στην τελική ευθεία για την εκπλήρωση του προσωπικού του τολμηρού τάματος είναι ο Βασίλης Καρυοφιλίδης, ένας νεαρός με καταγωγή από τον Πόντο, ο οποίος ξεκίνησε με το ποδήλατο του, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, από την την Ακρόπολη με προορισμό την Τραπεζούντα! (δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla radio εδώ). Ο Βασίλης στις 22 Σεπτεμβρίου έφτασε και διανυκτέρευσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου τον υποδέχτηκαν φίλοι, ενώ προσέλκυσε και το ενδιαφέρον τουρκικών Μέσων, στα οποία παραχώρησε συνεντεύξεις.

«Η Παναγία Σουμελά 16 αιώνες πριν πέταξε με θαυματουργό τρόπο από την Αθήνα με τη βοήθεια αγγέλων κι εγώ 16 αιώνες μετά θα ποδηλατήσω στα χνάρια Της με την βοήθεια των ποδηλατών», τονίζει ο ίδιος εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο επίπονο αυτό ταξίδι των 4.500 χιλιομέτρων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τολμηρός Πόντιος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του φιλοξενείται από φίλους, εθελοντές που συγκινούνται με τον σκοπό του και Ποντιακά σωματεία. Σε λίγες μέρες θα φτάσει στην Τραπεζούντα ενώ υπολογίζει να βρίσκεται πίσω στην Αθήνα στα μέσα του Οκτώβρη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μέχρι τώρα ταξίδι του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

/Uploads/Media/VMIX/Video/2012/Sep/22/152677191.jpg

Διαβάστε ακόμη: Από την Ακρόπολη στην Τραπεζούντα με ποδήλατο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012, 11:30

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης