Στην κυκλοφορία από σήμερα ο αυτοκινητόδρομος του Μαλιακού

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, 08:49
Στην κυκλοφορία από σήμερα ο αυτοκινητόδρομος του Μαλιακού
Στην κυκλοφορία θα ξεκινήσει να παραδίδεται το σύνολο των έργων του αυτοκινητοδρόμου που εκκρεμούν στο Πέταλο του Μαλιακού.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, σήμερα πρόκειται να παραδοθεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από Λάρισα προς Λαμία στην παράκαμψη της Στυλίδας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η παράδοση και του ρεύματος από Λαμία προς Λάρισα.

Πρόκειται για έναν νέο αυτοκινητόδρομο μήκους 20 χιλιομέτρων με τούνελ και κοιλαδογέφυρες που εκτελέστηκε ως δημόσιο έργο που έχει ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στον παραχωρησιούχο που έχει αναλάβει την κατασκευή του Ε65.

Συγχρόνως ολοκληρώνονται τα έργα στην είσοδο της Λαμίας, τα οποία έχουν παραδοθεί εν μέρει, και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία συνολικά το συγκεκριμένο έργο.

Ωστόσο, από σήμερα ξεκινά η λειτουργία των διοδίων που έχουν εγκατασταθεί ανάμεσα σε Λαμία και Στυλίδα στο 217 χλμ. της ΠΑΘΕ Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει ένας μετωπικός σταθμός διοδίων στο 217 χλμ., όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,75 ευρώ και θα λειτουργήσουν και δύο πλευρικοί σταθμοί, αυτός της Αγίας Μαρίνας όπου τα Ι.Χ. θα πληρώνουν 1,2 ευρώ και στον Καραβόμυλο όπου τα οχήματα θα πληρώνουν 0,65 ευρώ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, 08:55