Στην Εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να αποσταλεί για αξιολόγηση ο φάκελος της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν χθες στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκε με γονείς και δασκάλους, με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από τον καταυλισμό του Σχιστού.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά αναμένεται να λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, καθώς χθες υπήρξαν καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που στο σχολικό συγκρότημα υπήρχαν μαθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα της φοίτησης των προσφυγόπουλων στο δημοτικό σχολείο αναμένεται να εξεταστεί σήμερα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Περάματος.

Σημειώνεται ότι οι τα προσφυγόπουλα έχουν ήδη λάβει εθελοντική διδασκαλία στον καταυλισμό προσφύγων και πρόκειται να εμβολιαστούν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ο Σύλλογος Γονέων Περάματος για την εισβολή χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης