Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο προσέφυγε, το μεσημέρι της Τετάρτης, με αναφορά 29 σελίδων ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας Μαρινάκη-Καραμήτσου.

Διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του Νικόλαου Διαλυνά κατατέθηκε αναφορά που έλαβε αριθμό Πρωτοκόλλου 4437/8-9-2016 από την Εισαγγελία και 2097/8-6-2016 από το Υπουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της «αναγγελίας ΚΑΤ΄ΑΡΘΡΟΝ 40 ΠΑΡ. 1 ΚΠΔ» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αιτείται να κληθεί ώστε να καταθέσει ο ίδιος ενόρκως και παράλληλα να κληθούν οι: Τάσος Καραμήτσος (εκδότης Πρώτο Θέμα), Ευάγγελος Μαρινάκης (εφοπλιστής), Δημήτριος Παπαγγελόπουλος (αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης), Αλέξιος Τσίπρας (πρωθυπουργός) για την υπόθεση.

Από τη δήλωση-καταγγελία του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δημητρίου Παπαγγελόπουλου «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ» προκύπτει και συνομολογείται ότι η ανωτέρω κασέτα με τη συγκεκριμένη συνομιλία καθώς και άλλες που ελήφθησαν νομίμως κατόπιν παρακολουθήσεως από την ΕΥΠ ήταν σε γνώση των αρχών εδώ και τρία χρόνια και έχουν αξιολογηθεί.

Mέσω της αναφοράς ζητείται να ερευνηθεί ποιος έλαβε γνώση και είχε εις χείρας του επί τρία χρόνια την κασέτα της ΕΥΠ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και με ποιο νόμιμο τρόπο την αξιολόγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης