Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα ο καθηγητής Ζεέβ Ρότσταϊν, γενικός διευθυντής του ισραηλινού Ιατρικού Κέντρου Sheba, με σκοπό τη συνεργασία με ελληνικά ιατρικά κέντρα και την προώθηση του ιατρικού τουρισμού στο Ισραήλ.

Το Sheba στο Tel Hashomer, κοντά στο Τελ Αβίβ, είναι το μεγαλύτερο ιατρικό κέντρο στο Ισραήλ, το πλέον ολοκληρωμένο της Μέσης Ανατολής, γνωστό για την πρωτοποριακή ιατρική του. Είναι, επίσης, σημαντικότατο κέντρο ιατρικών και επιστημονικών ερευνών που συνεργάζεται διεθνώς με φαρμακευτικές εταιρείες και βιομηχανίες βιοτεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων, θεραπειών και τεχνολογιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψη του κ. Ρότσταϊν οργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ σε συνεργασία με τον καθηγητή Νικόλαο Τσαμόπουλο, διευθυντή του Τμήματος Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του νοσοκομείου Mediterraneo. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο δρ Ρότσταιν θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και θα συναντηθεί με την πρόεδρο και πρέσβειρα καλής θέλησης της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Επιπλέον, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του νοσοκομείου Υγεία και ασφαλιστικών εταιρειών και θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οικία της νέας πρέσβεως του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν Άμπα.

Πηγή: ΑΠΕ
Κ.Π.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης