Δεν πρόλαβαν να χαρούν τη λεία τους, καθώς έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας. Ο λόγος για δυο γυναίκες ρομά από τη Λαμία, ηλικίας 36 και 30 ετών, οι οποίες έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για κλοπές.

Η δράση τους δεν περιορίζεται στην πόλη της Λαμίας, αλλά συχνά-πυκνά επισκέπτονται και άλλες περιοχές της Φθιώτιδας, ψάχνοντας για τα θύματά τους, άτομα κυρίως προχωρημένης ηλικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, οι δύο γυναίκες έβαλαν στο «μάτι» το σπίτι μιας ηλικιωμένης από τη Στυλίδα. Έχοντας ως συνεργό ένα άτομο, το οποίο τις περίμενε σε αυτοκίνητο, εισέβαλαν από το παράθυρο στο σπίτι, την ώρα που εκείνη απουσίαζε..

Οι δυο γυναίκες άρπαξαν τα χρήματα και μια χρυσή βέρα που βρήκαν, και έφυγαν πάλι από το παράθυρο.

Η ηλικιωμένη, που εκείνη την ώρα επέστρεφε, τις είδε και ενημέρωσε τον γιο της, ο οποίος μένει στον επάνω όροφο. Εκείνος τις ακολούθησε και λίγα μέτρα πιο πέρα τις σταμάτησε, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο απατεώνισσες είχαν προλάβει να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία, ρίχνοντάς τα κάτω από έναν κάδο και έλεγαν ότι δεν πήραν τίποτα.

Τελικά, στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκαν είπαν που είχαν κρύψει και έτσι τα χρήματα και η βέρα επεστράφησαν στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι δυο ρομά οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ αναζητείται και ο συνεργός τους, ο οποίος είναι επίσης γνωστός στις αρχές.

Με πληροφορίες από το lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης