Συνελήφθησαν στην ανατολική Φθιώτιδα από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, δύο οδηγοί νταλίκας ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 64 και 21 ετών, που για σχεδόν δύο χρόνια έκλεβαν τους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr oι δύο άνδρες προσέγγιζαν άλλα φορτηγά που ήταν παρκαρισμένα και με τη βοήθεια ειδικής ηλεκτρικής αντλίας, έκλεβαν πετρέλαιο το οποίο τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης πολλές φορές είχαν αφαιρέσει από τα οχήματα διάφορα αντικείμενα, όπως ανταλλακτικά (ζαντολάστιχα, κρύσταλλα από φανάρια, ιμάντες δεσίματος φορτίου κ.α.).

Την Τρίτη προσέγγισαν το σταθμευμένο φορτηγό ενός 62χρονου Βούλγαρου, ο οποίος κοιμόταν. Οι δράστες φέρεται ότι του έριξαν αναισθητικό σπρέι και προσπάθησαν να κλέψουν το πετρέλαιο. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας που περιπολούσαν εκείνη την ώρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 17 κλοπές, ενώ το πετρέλαιο που έκλεψαν από αυτές υπολογίζεται στα 6.400 λίτρα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν και σε ποιες άλλες περιπτώσεις κλοπών εμπλέκονται οι δύο συλληφθέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης