Στιγμές συγκίνησης στο ετήσιο μνημόσυνο για την Άννα Πολλάτου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 22:05
Στιγμές συγκίνησης στο ετήσιο μνημόσυνο για την Άννα Πολλάτου
Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο της Άννας Πολλάτου και οι Κεφαλλονίτες με δόξα και συγκίνηση, τίμησαν την δικιά τους Ολυμπιονίκη που στις 16 Μαΐου του 2014 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Η Κλέλια Πανταζή, η Ειρήνη Αινδιλή, η Χαρά Κασιάμη και όλα τα «χρυσά» κορίτσια της ρυθμικής, φίλες της αδικοχαμένης Άννας, ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά για να παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο. Στην τελευτή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του αεροδρομίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της φωτογραφίας της αδικοχαμένη Ολυμπιονίκη, από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και πλέον το αεροδρόμιο θα υποδέχεται και θα αποχαιρετά τους ταξιδιώτες του, έχοντας το όνομα της αθλήτριας που δόξασε το νησί της!

Στην συνέχεια ακολούθησε, επιμνημόσυνη δέηση στο τάφο της Άννας Πολλάτου, όπου τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας π. Γεράσιμος Φωκάς, ενώ ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την Μητρόπολη, δείχνοντας πως θα έχει για πάντα στην μνήμη του και στην καρδιά του την αγαπημένη του ολυμπιονίκη που τόσο άδικα έφυγε πριν ένα χρόνο από τη ζωή.
Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 22:05