Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ένας άνδρας, μέσα στο σπίτι του, στην παραλία Γαυρίου, στην Άνδρο.

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο ηλικιωμένος είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτιΟ 87χρονος Γ.Χ. εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, χτυπημένος στο πρόσωπο και περιλουσμένος με οινοπνευματώδες ποτό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε σημάδια στραγγαλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, αφού τον δολοφόνησαν επιχείρησαν να κάψουν το πτώμα του, προκειμένου να μην αφήσουν ίχνη.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο περίπου μήνες το ίδιο άτομο είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μετά από φήμες για κρυμμένα στο σπίτι χρήματα. Και πάλι, οι δράστες είχαν επιχειρήσει να τον πνίξουν χρησιμοποιώντας ζώνη.

Την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης και προσωπικού των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών που έχουν μεταβεί στο νησί για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η ατμόσφαιρα στο Γαύριο είναι φορτισμένη, καθώς επικρατεί μια βουβή αγανάκτηση. Όπως σημειώνουν πολίτες που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, αρκετά πρόσωπα που κατοικούν στο νησί και ασχολούνται με έκνομες δραστηριότητες τις τελευταίες ώρες έχουν εξαφανιστεί.

Με πληροφορίες από τα androsfilm.blogspot.gr – enandro.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης