Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες από τον 20χρονο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη και τον 23χρονο Ρομά συνεργό του που έχει ήδη συλληφθεί με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές των Γρεβενών στη Ρόδο, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής δολοφόνος της φοιτήτριας για να δώσει κατάθεση σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης μόλις λίγες ημέρες μετά τον φόνο της Ελένης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απολογία του 23χρονου Ρομά

Ο 23χρονος απολογήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανακρίτρια Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την εισαγγελική και ανακριτική αρχή, οι οποίες και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Χριστοδούλου, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων».Στην κατάθεσή της η 19χρονη είπε πως οι δράστες με το πρόσχημα της βόλτας την οδήγησαν στην περιοχή Ενυδρείο, όπου και την εξανάγκασαν να συνευρεθεί μαζί τους ενώ παράλληλα τη χτυπούσαν

Ο βιασμός της κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους. «Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η κατάθεση της 19χρονης

Στην κατάθεσή της η 19χρονη είπε πως οι δράστες με το πρόσχημα της βόλτας την οδήγησαν στην περιοχή Ενυδρείο, όπου και την εξανάγκασαν να συνευρεθεί μαζί τους ενώ παράλληλα τη χτυπούσαν. 

«Φίλοι δεν ήταν. Ήταν απλά γνωστοί υπήρχε μία οικειότητα μεταξύ τους σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας, οι οποίοι είχαν συνάντηση σε ένα συγκεκριμένο μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό. Ο αδερφός του Ρομά φοιτούσε στο σχολείο όπου φοιτούσε και η 19χρονη. Υπήρχε μία οικειότητα όχι εμπιστοσύνη» είπε η δικηγόρος της 19χρονης.

Ένορκη εξέταση της μητέρας Τοπαλούδη 

Τους δράστες της δολοφονίας της κόρης της, αναμένεται να κατονομάσει ενόρκως η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο θείος της άτυχης Ελένης.

Πληροφορίες από: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης