Σειρά συναντήσεων για την προώθηση του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδας έχει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης τουρισμού «Outbound Travel Mart», που πραγματοποιείται στη Βομβάη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Μαχαράστρα, της μεγαλύτερης ομόσπονδης πολιτείας της Ινδίας, η οποία αριθμεί 95 εκατ. κατοίκους, Jaykumar Rawal, καθώς και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού οργανισμού τουρισμού της Μαχαράστρα, V. Waghmare.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι τρόποι συνεργασίας με την Ελλάδα, με όχημα την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να ενισχυθεί η προβολή των ελληνικών τουριστικών προϊόντων, με έμφαση στον τουρισμό υγείας, έναν τομέα όπου υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, με στόχο να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας.

Επίσης, ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της Ινδίας, V. Suresh, με τον οποίο συζήτησε τη δυνατότητα δρομολόγησης γόνιμων αυτοδιοικητικών συνεργιών μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης