Αγκαλιάζοντας σφικτά τον 11χρονο γιο του, που τον περίμενε στα δικαστήρια, ο 32χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του, στην Καλλιθέα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Αμέσως μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη της 21ης ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς δεν κατάφερε να τους πείσει πως δεν είναι εκείνος ο δράστης της δολοφονίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μην πιστεύεις κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται», είπε ο 32χρονος και στον 11χρονο γιο του, που στεκόταν έξω από το κτήριο 9 της Ευελπίδων, την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στη φυλακή. Ο κατηγορούμενος πήρε στην αγκαλιά του το παιδί λέγοντας πως «ο μπαμπάς του είναι αθώος και να κάνει υπομονή». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος επανέλαβε και ενώπιον της ανακρίτριας όσα είχε υποστηρίξει και προανακριτικά. Μάλιστα υποστήριξε ότι τη μοιραία ημέρα, είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε, επιστρέφοντας στο σπίτι του, στα Πετράλωνα.

Το σπίτι όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκαΌπως φέρεται να είπε δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγος του, κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. Αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε από τη δικαστική λειτουργό έναν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας υποστήριξε κατηγορηματικά πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε αιχμές για τον ρόλο του συντρόφου της 29χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του υπάρχουν πολλά κενά που περιπλέκουν την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας την Κυριακή το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη, που απουσίαζε, επέστρεψε και ακολούθησε άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Το έγκλημα

Η νεαρή γυναίκα, είχε βρεθεί νεκρή, τις βραδινές ώρες της 14-5-2019, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα. Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ο 32χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, επίσης γεωργιανής υπηκοότητας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το ζευγάρι, γονείς δύο μικρών παιδιών, είχε χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο 32χρονος ζήλευε παθολογικά και είχε συνεχώς προστριβές με την 29χρονη, την οποία ενοχλούσε και πολλές φορές την χτυπούσε.

Στις 13-5-2019 μετέβη για μια ακόμα φορά στο σπίτι, όπου κατά τη διάρκεια καβγά στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης