Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 29χρονος αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη για 11 ληστείες σε βενζινάδικα.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός παρότι προσπάθησε να πείσει ανακριτή και η εισαγγελέα ότι η ..ανάγκη και τα χρέη λόγω του εθισμού του στον τζόγο τον έσπρωξαν στις ληστείες, δεν κατάφερε να τους πείσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την οικογένεια του ο νεαρός κατηγορούμενος, άκουσε την  ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος δήλωσε στον ανακριτή μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και ομολόγησε όλες τις ληστείες που έχει διαπράξει. Ο κατηγορούμενος, φέρεται να επικαλέστηκε τον εθισμό του στο τζόγο ο οποίος τον  έκανε, όπως είπε, να αναζητά χρήματα με κάθε τρόπο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως έχει πάρα πολλά χρέη και πλέον δεν ήταν σε θέση να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του.  

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός φέρεται να είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 29χρονος από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης