Λαμία: Στη φυλακή και οι πέντε του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, 22:17
Λαμία: Στη φυλακή και οι πέντε του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα
Στη φυλακή οδηγήθηκαν, μετά από απόφαση των δικαστικών λειτουργών, πέντε άτομα του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα. Μπορεί τις προηγούμενες ήμερες τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος να αφέθηκαν ελεύθερα, με περιοριστικούς όρους, ωστόσο οι πέντε κατηγορούμενοι, που απολογήθηκαν σήμερα, αντιμετώπιζαν τις πιο βαριές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα, που είναι και ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών από τη Λαμία, πήρε το δρόμο προς τις φυλακές. Μαζί του και συγγενικό του πρόσωπο, που εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς επίσης και οι τρεις γυναίκες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών (πρώην υπουργείο συγκοινωνιών) που φέρεται να διεκπεραίωναν εκ των έσω τις υποθέσεις.

Η απολογία των πέντε ήταν πραγματικά μαραθώνια. Κράτησε σχεδόν 12 όλοκληρες ώρες. Εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο στις 10:00' το πρωί και η διαδικασία με τις απολογίες τους ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00' από το γραφείο της κας Ανακρίτριας. Από εκεί λίγο πριν τις 10:00' το βράδυ ακούστηκαν και οι αποφάσεις των Δικαστικών Λειτουργών.

Εξερχόμενοι από τα δικαστήρια οι συνήγοροι Δημήτρης Κρούπης και Θάνος Τσαντήλας, που μαζί με τον Αλέξη Κούγια έχουν την υπεράσπιση των δύο ατόμων της Σχολής Οδηγών, ρωτήθηκαν για την απόφαση.

Δείτε τι είπαν:Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, 22:40