Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο κατηγορούμενων για ληστείες και κλοπές σε βάρος καταστημάτων κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίοι συνελήφθησαν στις 20 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.

Πρόκειται για τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. ΙΑΚΩΒΟΥ Νέστωρα του Νικολάου και της Ελένης, γεννηθέντα την 27-7-1996 στην Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. ΚΟΥΛΗ Αθανάσιο του Γεωργίου και της Άννας, γεννηθέντα την 8-7-1994 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης-συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 1-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης