Στάση εργασίας έχει προκηρύξει για αύριο το σωματείο εργαζομένων συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής.

Αφορμή για την κινητοποίηση είναι η καθυστέρηση στην ανανέωση των συμβάσεών τους. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στις 13.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εν όψει της επικείμενης λήξης των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου που συνήφθησαν με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης δυνάμει της υπ’αρ. ΣΟΧ 1/2017 ανακοίνωσης της Υπηρεσίας Ασύλου, οι συνάδελφοι/ισσες μας υφίστανται πραγματικό εμπαιγμό, αφού παρά την εκφρασμένη σχετική πολιτική βούληση του υπουργού, τίθενται τώρα εκ μέρους της διοίκησης έωλα και αμφισβητούμενα νομικά ”κωλύματα”, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο εμπόδιο στη διαδικασία ανανέωσης του συνολικού αριθμού συμβασιούχων, προκειμένου να μείνουν εκτός οι πιο παλιοί και έμπειροι συνάδελφοι» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, απαιτώντας την ανανέωση όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου των υπαλλήλων που προσλήφθηκαν με την υπ’αρ. ΣΟΧ1/2017 ανακοίνωση της Υπηρεσίας Ασύλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης