Ένας 37χρονος Γεωργιανός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ως μέλος της διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία «VOR V ZAKONE», γιατί εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών και ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις του 2013 και του 2014.

Η πρώτη καταδικαστική απόφαση, του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, προβλέπει ποινή κάθειρξης 10 έτη και 3 μήνες, ενώ η δεύτερη καταδικαστική απόφαση, του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, ποινή κάθειρξης 12 έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών, διατάχθηκε η σύλληψή του για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ληστεία από κοινού και κατά συρροή, ενώ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πειραιά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ζούσε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με κανονικά στοιχεία. Από τα διαβατήριά του φαίνεται πως είχε κάνει αρκετά ταξίδια στην Ευρώπη, όμως έδειχνε μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Ιταλία. Την ευχέρεια των ταξιδιών την είχε λόγω της ευρωπαϊκής καταγωγής της συζύγου του.

.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης