Στη σύλληψη τριών Ελλήνων, ηλικίας 42, 39, και 26 ετών, προχώρησαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι δράστες συνελήφθησαν την ώρα που ο 26χρονος παραλάμβανε αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη από τον 42χρονο και τον 39χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε στο έδαφος την εν λόγω συσκευασία μαζί με το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ενώ ο 39χρονος επιχείρησε κατάποση αυτοσχέδιας συσκευασίας, η οποία περιείχε κοκαΐνη.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 170 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη
– ποσότητα κοκαΐνης
– ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
– το χρηματικό ποσό των 2.225 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και
– τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 42χρονος και ο 39χρονος διακινούσαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, στην πόλη του Ρεθύμνου, ενώ χρησιμοποιούσαν και τον 26χρονο για να διακινεί ναρκωτικές ουσίες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 26χρονου και δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 39χρονου, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της πόλης.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης