Σε χιονισμένο τοπίο ξύπνησαν οι κάτοικοι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη από την Παρασκευή, (17/12), ρίχνοντας τη θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» φέρνει ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις, δημιουργώντας, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρό παγετό. Οι ειδικοί συνιστούν προσοχή στις μετακινήσεις με τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες όπου χρειάζεται για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοι δρόμοι έκλεισαν στην Αττική

Λόγω τη χιονόπτωσης, από το πρωί του Σαββάτου υπήρχε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τέρμα της οδού Φυλής στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου καθώς και στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια. Ωστόσο, στις 2:00 το μεσημέρι της ίδια ημέρας, ο δρόμος τέθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία.

Ακόμη, λόγω της κακοκαιρίας, από το πρωί του Σαββάτου υπήρχε ενημέρωση για διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος στο ρεύμα προς το καζίνο από το ύψος του τελεφερίκ, λόγω της χιονόπτωσης στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε σε πραγματικό χρόνο πώς κινείται η κακοκαιρία:

 

Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα φέρει η εισβολή πολικών αερίων μαζών από τα βόρεια, θα συνοδευτεί από κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρό παγετό.

 

Δείτε τις φωτογραφίες από την Ιπποκράτειο Πολιτεία:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης