Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (ευρύτερη περιοχή Σχηματαρίου, ρεύμα προς Λαμία), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με προμήθεια από τους δράστες ποσοτήτων ηρωίνης από περιοχή της Αθήνας, με σκοπό τη μεταφορά και περαιτέρω διακίνησή τους στην περιοχή του Βόλου Μαγνησίας, εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη σε μορφή σκόνης, συνολικού μικτού βάρους 216 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν:
• δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών
• το προαναφερόμενο όχημα, ιδιοκτησίας του 37χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης