«Ακριβή υπόθεση» αποδεικνύεται η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Σπιναλόγκας, του νησιού που μετά το βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και τη μεταφορά του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Όπως εκτιμά ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να αυξήσει το εισιτήριο από τα 2 στα 8 ευρώ αναμένεται να έχει επιπτώσεις στην επισκεψιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, η επίσκεψη για μια τετραμελή οικογένεια από το Ηράκλειο στο ιστορικό νησί αποδεικνύεται πανάκριβη. Εκτός του κόστους της βενζίνης, τα τέσσερα άτομα πληρώνουν 64 ευρώ (!) για να πάνε με το καραβάκι και να δουν το νησί: 8 ευρώ η μεταφορά με το καραβάκι και άλλα 8 το εισιτήριο (για τα μικρά παιδιά και τους ανέργους το κόστος μειώνεται κατά το ήμισυ).

Όμως, στο νησί… παραμονεύει ακόμα μία δυσάρεστη έκπληξη: ένα νερό, μία πορτοκαλάδα και ένας καφές φραπέ διατίθενται από το κυλικείο της Σπιναλόγκας στην τιμή των 12 ευρώ!

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου έκανε λόγο για «κλεψιά» και επιτέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες λέγοντας ότι πρέπει να παρέμβουν άμεσα για έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης