Φωτογραφίες-βίντεο: Χάρης Γκίκας
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στις 08.20, σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση.
Ένα Ι.Χ. υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω στη στάση που βρίσκεται επί της οδού Γ. Παπανδρέου 119, με αποτέλεσμα ένας άνδρας 50 ετών να χάσει τη ζωή του και τουλάχιστον τρία άτομα να τραυματιστούν. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο καθώς και η ανήλικη κόρη του, εννέα ετών, η οποία κατά πληροφορίες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Περιπολικό, όχημα του ΕΚΑΒ καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες, έσπευσαν στο σημείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγουμένως έτερο όχημα χτύπησε το συγκεκριμένο Ι.Χ., με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να πέσει πάνω στη στάση. Προς το παρόν, οι εν λόγω μαρτυρίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι πρώτες εικόνες αποτυπώνουν τι συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης: Η στάση είναι σχεδόν κατεστραμμένη και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το όχημα έπεσε πάνω σε αυτή με μεγάλη ταχύτητα.
Παρακολουθήστε τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες:

Οι ενήλικες τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης