Στους δρόμους βγήκαν σήμερα αγρότες και άλλοι κάτοικοι της Νάξου, οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά της σύνδεσης σωλήνων ύδρευσης με τη νέα γεώτρηση του Προφήτη Ηλία (περιοχή Δαμαριώνα) με σκοπό την ύδρευση της πόλης της Νάξου.

Κάτοικοι κυρίως από τις περιοχές Δαμαριώνα και Σαγκρίου έκλεισαν σήμερα τον δρόμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα οχήματα, μεταξύ των οποίων, σχολικά και τουριστικά λεωφορεία, να μην μπορούν να περάσουν από και προς την πόλη της Νάξου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος, ενώ μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση ήταν μέλη τοπικών κοινοτήτων και του δημοτικού συμβουλίου.

Οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον δήμαρχο για την απόφαση της δημοτικής πλειοψηφίας να υδροδοτηθεί η πόλη της Νάξου με το νερό της περιοχής, αφού ήδη, όπως επεσήμαναν, έχουν αρχίσει και εξαντλούνται τα αποθέματα στα χωράφια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι καλλιέργειες.

Ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης ζήτησε από τους διαδηλωτές να επιτρέψουν τη διέλευση των οχημάτων και να μεταβούν στο δημαρχείο προκειμένου να συζητήσουν το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το cycladesvoice.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης