Πληθαίνουν οι καταγγελίες από άτομα που ανήκαν στο άμεσο περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και από μάρτυρες και θύματά του, που απευθύνονται στη Δικαιοσύνη για να περιγράψουν τις προσωπικές τους μαρτυρίες. Ήδη οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να εξετάσουν νέες καταγγελίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη του θεάτρου, ο οποίος παραμένει κρατούμενος σε κελί της ΓΑΔΑ προετοιμάζοντας την απολογία του, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Μετά την αποχώρηση του δικηγόρου του, Νίκου Γεωργουλέα, από την υπόθεση, ενδέχεται να αναλάβει τον κρατούμενο ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. «Εάν πειστώ για την αθωότητά του θα τον αναλάβω» δήλωσε ο κ. Κούγιας, ο οποίος, σε περίπτωση που αναλάβει, θα ζητήσει να απολογηθεί ο πελάτης του πιθανότατα την Πέμπτη, λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμα εντάλματος για σύλληψη ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό από φερόμενο ως θύμα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκη, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την ουσία της καταγγελίας σε βάρος του εντολέα του.

Και γι’ αυτό η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περιμένει στο πλαίσιο της διαδικασίας να κληθεί, να λάβει γνώση και στη συνέχεια να τοποθετηθεί. Επίσης ο κ. Ροδουσάκης διαψεύδει δημοσιεύματα που αναφέρονται στον 37χρονο ηθοποιό ότι βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο. «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι κάτι που το διαψεύδω κατηγορηματικά» λέει ο ίδιος.

Τραγουδιστής ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα κατάθεση έρχεται να προστεθεί στην πολυσέλιδη δικογραφία που κρατούν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές. Πρόκειται για μία κατάθεση που έδωσε ηθοποιός-τραγουδιστής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα ως θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει αφού γνωρίζει τον σκηνοθέτη και μπορεί να δώσει το προφίλ του στις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως γνωρίζει τον σκηνοθέτη και γι’ αυτό εξετάστηκε ως μάρτυρας. Φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, Δημήτρη Λιγνάδη.

Η μαρτυρία της 40χρονης που «έκαψε» το Λιγνάδη

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μαρτυρία της 40χρονης γυναίκας, η οποία την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε στις Αρχές και μίλησε για την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο, όπως ισχυρίζεται η ίδια, γνωρίζει πολλά χρόνια. Αποφάσισε να μιλήσει σήμερα, μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων εις βάρος του, καθώς στο παρελθόν την είχε απειλήσει. «Θα σε δώσω στην αστυνομία» του είχε πει κατά το παρελθόν και, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ίδια, ο Δ. Λιγνάδης τής απάντησε: «Αν το κάνεις, θα σου τινάξω με όπλο τα μυαλά στον αέρα».

Σύμφωνα με την 40χρονη,ο διάλογος αυτός έγινε το 2016. Αποφάσισε να σιωπήσει γιατί φοβόταν και σχεδόν έναν χρόνο μετά απομακρύνθηκε από κοντά του. Η ίδια έγινε πρόσφατα μητέρα και αποφάσισε να μιλήσει για να υπερασπιστεί τα θύματα. «Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα εκεί νεαρά αγόρια και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν» αποκάλυψε η ίδια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης