Νεκρός βρέθηκε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο οποίο είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα, ενώ το απονενοημένο διάβημα έλαβε χώρα στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως ήταν απογοητευμένος για τα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στο γηροκομείο του.

Ο ιδιοκτήτης, που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κορωνοϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Δείτε τι είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της δομής, Δημήτρης Καμπανάρος στην κάμερα της «Ζούγκλας» πριν από λίγες ημέρες:

 

Για την απώλεια του ιδιοκτήτη ενημερώνει και το προσωπικό του γηροκομείου σε ανάρτησή του στο Facebook:

 

 

⬛️Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος…

Δημοσιεύτηκε από Νέα Θάλπη στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης