Εικόνες σοκ εκτυλίχθηκαν στην Καλλιθέα όπου, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στο zougla 57χρονος άντρας κρατώντας τσεκούρι κυνηγούσε στον δρόμο γυναίκα 55 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνώστρια της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας περιέγραψε σοκαρισμένη την σκηνή που αντίκρυσε από το μπαλκόνι του σπιτού της στην διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Θησέως: Ο άντρας κατάφερε με το τσεκούρι απανωτά χτυπήματα στην γυναίκα που φώναζε καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια. Αιμόφυρτη έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης μόλις εξάντλησε την φονική του μανία πάνω της, γύρισε το τσεκούρι στον εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι της περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε επι τόπου προκειμένου να συλλάβει τον δράστη. Το ΕΚΑΒ που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα παρέλαβε τη γυναίκα που φαινόταν να έχει τις αισθήσεις της, αλλά και τον δράστη για να τους οδηγήσει στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον «Ερυθρό Σταυρό». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ανδρόγυνο ή εν διαστάσει ζευγάρι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι σοβαρότερα τραυματισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αίτια της επίθεσης διερευνώνται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης