Σοκ έχει προκαλέσει στη showbiz ο θάνατος του παίκτη του «Power of Love 1» Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Συγκλονιστικά είναι όσα έγραψε στο Facebook αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο όπου ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή. Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του έγραψε χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με τη μηχανή του στη Συγγρού, έχασε τον έλεγχο, έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη 

Συγκλονισμένη είναι και η Μίνα Αρναούτη, η οποία αποκάλυψε πως ο Πάνος, πριν από τρεις ημέρες, της είχε στείλει στο Instagram μια καρδούλα και επειδή δεν άνοιξε το μήνυμα, εκείνος το πήρε πίσω. «Ρε Πάνο, μου έστειλες μια καρδούλα πριν 3 μέρες στο ινστα και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου το πήρες πίσω. Κι έλεγα και γω στον Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγιάρης είσαι χθες και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δε γελάσαμε.. και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε η Μίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ώρες πολλοί φίλοι του έχουν γράψει τα δικά τους μηνύματα στα social media, εκφράζοντας τη λύπη τους για τον θάνατό του.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο «Σπίτι της Αγάπης», η πρώην σύντροφός του Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του 28χρονου.

Η παραγωγή του «Power of Love» αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Καλό ταξίδι Πάνο».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Καλό ταξίδι Πάνο.

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on

 

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και έγραφε: «Aχ ρε Πάνο… Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν…».

 

Ο συμπαίκτης του, Δώρος Παναγίδης, θέλησε κι εκείνος να πει το «τελευταίο αντίο» στον φίλο του, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι είναι πλέον νεκρός. Ο ίδιος ανέβασε στα instastories μία κοινή του φωτογραφία, γράφοντας: «Δεν έφυγες, μου κάνουν πλάκα. Δεν γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς!».

Η Μαρίνα Βεαζόγλου θέλησε κι εκείνη με τη σειρά της να αποχαιρετήσει τον Πάνο Ζάρλα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί του στην οποία έγραψε: «Πάνο, πες μου ότι είναι ψέμα ψυχή μου… Πες μου ότι κάνουν πλάκα… Δεν θα το πιστέψω ποτέ μου ότι έφυγες από κοντά μας… Δεν γίνεται να το πιστέψω, γύρνα πίσω σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι έφυγες για τη γη των αγγέλων τόσο νωρίς καρδιά μου. Πονάω πολύ. Καλό παράδεισο αγάπη μου. Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!! Σ’ αγαπώ πολύ».

O Σωκράτης Ελ Γκαμαλί θέλησε κι εκείνος να εκφράσει τη θλίψη του για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Όχι έτσι ρε Πανούλη… Να σαι καλά εκεί που είσαι και εμείς έχουμε να θυμόμαστε μόνο όμορφες στιγμές…».

Φανερά στεναχωρημένος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος σχολίασε το τραγικό συμβάν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας: «Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον Ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω, οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπό του πώς νιώθει. Θα μας λείψεις».

 

Συγκλονισμένος είναι και ο Χάρης Σιανίδης μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 28χρονου. Ο ίδιος άφησε ένα συγκινητικό σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία του στο Instagram γράφοντας: «Πανούλη μου έφυγες νωρίς!!! Ήσουν αγωνιστής της ζωής. Καλό ταξίδι φιλαράκι».

 

Η τελευταία ανάρτηση του Πάνου Ζάρλα τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό του

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Πάνος Ζάρλας είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Καλοκαίρι ήρθε και το μαύρο Πρέπει να φύγει από πάνω μας».

Η τραγωδία

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα στη Λ. Συγγρού. Ο νικητής του ριάλιτι, ο οποίος είχε γενέθλια, σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα του επί της Λ. Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Π. Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα πάνω σε κιγκλιδώματα που υπήρχαν στο σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο 28χρονος δεν φορούσε κράνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης