Βίντεο ντοκουμέντο με τον τραυματισμό της 61χρονης τουρίστριας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του skiathoslife.gr, η γυναίκα (με το βελάκι) βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στη θάλασσα, αρκετά μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι που χωρίζουν το δρόμο από το αεροδρόμιο, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό της 61χρονης:

 

Η 61χρονη σηκώνει τα χέρια της ψηλά και λίγο μετά εκτινάσσεται προς τη θάλασσα από το «κύμα» αέρα που προκαλείται από τις τουρμπίνες. Από την πτώση της υπέστη και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα λεκάνης, κακώσεις δεξιού ώμου, αριστερού αντιβραχίονα και αιμάτωμα στο κεφάλι που την οδήγησαν στο νοσοκομείο του Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα, μικρότερης ηλικίας, πέφτει στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου, ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο.

Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης