Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο θέμα του έργου συντήρησης και αποκατάστασης του εκκλησιαστικού συγκροτήματος Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου (Σαν Τζώρτζης).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργασίες αναμένεται να σταματήσουν από την προσεχή Δευτέρα 4 Αυγούστου μέχρι τουλάχιστον τις 24 Αυγούστου, ύστερα από σχετικά απόφαση της εταιρείας. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι σχετίζονται με όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και τους απανωτούς ελέγχους από επόπτη εργασίας-ΙΚΑ-Εργατικό Κέντρο που αποκάλυψαν σωρεία παραβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, μέσα στην εβδομάδα περιπολικό της αστυνομίας μετέβη στο εργοτάξιο και πήρε τον υπεύθυνο του έργου, προφανώς για να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα συμβαίνουν, ενώ ο επόπτης εργασίας και το ΙΚΑ έχουν βεβαιώσει τα προβλεπόμενα πρόστιμα για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των παραβάσεων στην ασφάλιση και την αμοιβή των εργαζόμενων, έχουν διαπιστωθεί και σοβαρές παραβάσεις στους κανόνες ασφαλείας του εργοταξίου και ειδικά σε ότι αφορά στη χρήση του μεγάλου γερανού.

ΠΗΓΗ: Cyclades24

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης