Την επίθεση που δέχθηκαν χθες το βράδυ μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στρέφοντας τα πυρά του στη Χρυσή Αυγή και κάνοντας λόγο για «θρασύδειλη ναζιστική συμμορία».

Υπενθυμίζεται ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει ότι στα μέλη του επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια περίπου 50 Χρυσαυγίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών», που έγινε «με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας».

«Η θρασύδειλη ναζιστική συμμορία, αφού επιδόθηκε ανενόχλητη επί χρόνια σε συνεχείς επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών, τώρα δεν διστάζει να στραφεί εναντίον μελών κομμάτων της Αριστεράς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «η προκλητική ανοχή της αστυνομίας, που ούτε χθες συνέλαβε κανέναν τραμπούκο, σε συνδυασμό με τη σταθερή πολιτική υποστήριξη που τους παρέχει μερίδα του μνημονιακού συμπλέγματος εξουσίας, οδηγεί τους ναζί στην αποθράσυνση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλουν μέλη του ΚΚΕ
, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 09:46

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης